Kuinka Perustaa Osakeyhtiö

osakeyhtiö

Aiotko perustaa osakeyhtiön etkä ole varma, miten edetä siinä? Mietitkö, pitäisikö sinun mennä osakkaaksi osakeyhtiöön tai perustaa oma yhtiö? Autamme sinua tässä artikkelissa osakeyhtiön perustamisessa.

Ensinnäkin, mikä on osakeyhtiö? Osakeyhtiö on eräänlainen yhtiö, joka on olemassa omistajana (omistajista) erillisenä kokonaisuutena, jossa omistus jakautuu siirtokelpoisiin määräosiin (osakkeisiin). Osakeyhtiö on omistajistaan (osakkaista) erillinen oikeushenkilö, jonka toiminnasta omistajilla on vain rajoitettu vastuu.

Seuraavissa vaiheissa selitetään toimenpiteet, jotka on tehtävä osakeyhtiön perustamiseksi.

Keksi yrityksen nimi

Sopivan nimen saaminen osakeyhtiölle on välttämätöntä; Nimen on oltava yksilöllinen, ilman arkaluontoisia sanoja tai merkintöjä. Et saa käyttää toisen yrityksen nimeä oikeudellisten ongelmien välttämiseksi. (Et todennäköisesti pysty rekisteröimään jonkun toisen tavaramerkkiä tässä paikassa.)

Esittäkää hallituksen ja muiden virkamiesten nimet

Rekisteröivä elin pyytää omistajien nimiä ja tietoja. Kaikki nämä tiedot vaaditaan viranomaisilta johtajista puheenjohtajiin, sihteereihin ja heidän asuinpaikkoihinsa, allekirjoituksiinsa ja passi valokuviinsa.

Yrityksen osoite

Sinulla on oltava osoite, jota käytetään osakeyhtiössä virallisissa asioissa. Jotkut saattavat jopa käyttää asuinosoitettaan tai mitä tahansa todennettavaa osoitetta, mutta osoite tarvitaan virallisille sähköpostiviesteille ja muulle asiaankuuluvalle kirjeenvaihdolle.

Yksityiskohtaiset tiedot osakerakenteesta

Yksityiskohtia tarvitaan sen selvittämiseksi, kuka omistaa osakeyhtiössä osakkeita, kunkin osakkeenomistajan omistamat yksiköt. Vaikka tämä on täysin sinun käsissäsi, voit päättää jakaa kaikki osakkeet itsellesi tai jopa puolisollesi ja ystävillesi, mutta heidän nimensä on lueteltava hallituksen keskuudessa.

Perustamispöytäkirja

Se on asiakirja, joka sisältää sopimuksen, joka todistaa tilaajien aikomuksen perustaa osakeyhtiö yhtiölain nojalla tulla jäseneksi ja ottaa vähintään osake.

Yhtiöjärjestys

Lain mukaan yhtiöjärjestys on, jos haluat perustaa osakeyhtiön. Se on eräänlainen sääntökirja siitä, miten aiot johtaa yritystä, joka sisältää kuinka valta on jaettu, äänioikeus ja osingonjako.

Lähetä hakemus

Lähetä osakeyhtiön perustamishakemuksesi patentti ja rekisterihallitukselle, joko postitse tai sähköisesti. Myös paikallisen sanomalehden odotetaan julkaisevan yrityksestänne ilmoituksen aikomuksestasi perustaa osakeyhtiö. Vaikka tämä ei todennäköisesti koske sinua, sinun tulee vahvistaa asia paikalliselta viranomaiselta.

Lopuksi kaikkien osakeyhtiön perustamisen vaiheiden dokumentointi on välttämätöntä viitetarkoituksessa. Sinun on varmistettava, että sinulla on kaikki asiakirjat hallussasi, koska ne ovat varmasti hyödyllisiä lähitulevaisuudessa.

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: