Yrittäjyyden Hyödyt ja Haitat

yrittäjyys

Monet asiat ovat käteviä yrittäjille, jotka elävät onnellista elämää ja joille ollaan kateellisia. Yrittäjänä oleminen voi altistaa ihmisen monille vaaroille. Se voi vaikuttaa vakavasti suoraan tai epäsuorasti mukana olevaan henkilöön stressin ja muiden tarvittavien asioiden vuoksi.

Yrittäjyyden positiiviset puolet

  • Joustavuus: Yrittäjänä oleminen edellyttää, että työaikataulu suunnitellaan muiden sitoumusten ympärille, etenkin jos sinulla on riittävästi aikaa perheen tarpeisiin ja erilaisiin henkilökohtaisiin tarpeisiin. Työntekijällä ei olisi tätä mahdollisuutta, mutta yrittäjä voi valita työhön sitoutumisajat.
  • Kontrolli: Voit jossain määrin hallita osallistumistasi työhön ja se on erittäin palkitseva kokemus, koska se voi saada sinut valitsemaan työn tyypin johon haluat osallistua ja sellaisen, joka ei vastaa sinun vahvuuttasi ihmisenä. Yrittäjänä oleminen tuo tällaista hyötyä.
  • Työn vapaus ja jännitys: Innostus siitä, että hallitsematta jää on tyydyttävää ja mitä kaikki odottavat yrittäjä voi vapaasti työskennellä milloin ja missä tahansa haluaa ja pitää myös työstään jännittävää ja nautittavaa, koska he ovat alttiina niin monia taitoja, kykyjä ja hallitsevat myös päättäväisyyttään työskennellä.
  • Palkka: Yrittäjänä oleminen riippuu päätöksestä, kuinka paljon palkat maksetaan laitoksessa työskentelevälle henkilöstölle ja kuinka paljon otetaan leikkauksena yrittäjän panokselle, tämä on päätös, joka voi joko tehdä yrityksen tai marssi sen, koska liiketoiminta on kaikki rahan ansaitsemisesta.

Edellä mainitut ovat yrittäjänä olemisen etuja, kuten sanonta, että ”kaikella, jolla on etua, olisi yhtä lailla haitta”.

Yrittäjyyden negatiiviset puolet

  • Epäsäännölliset työajat: Koska työajan valitseminen on tyydyttävää, yrittäjän työaikataulu voi kuitenkin olla useimmiten arvaamaton. Sitoutuminen olisi enemmän työtä ja pitkiä työaikoja, jotka olisivat erilaiset työntekijänä olemisen puolella.
  • Yksinäisyys: Sanonta, jonka mukaan ihmiset huipulla tuntevat itsensä yksinäisiksi, pitää paikkansa yrittäjässä, koska yrityksen menestys ja epäonnistuminen on yksinomaan yrittäjällä. Useimmat yrittäjät eivät toisinaan tarvitse tunne ihmisten kanssa olemista vähemmän ihmisten neuvoja.
  • Yrityksen hallinto: Se, että yrittäjä tekee kaikki päätökset voi olla palkitsevaa ja täyttävää, mutta se voi olla myös taakka, koska yrityksen menestyminen vaatii paljon markkinointia, ajattelua, toimintaa, energiaa, paperityötä ja muuta.

Lopuksi haitat eivät sulje pois sitä, että yrittäjänä oleminen on parasta, eikä kukaan voi taittaa käsiään ja nähdä hänen liiketoimintansa romahtavan. Eli ei muuta kuin suunnittelemaan oman yrityksen perustamista.

Kommentointi on suljettu.

Perusta blogi WordPress.comiin.

Ylös ↑

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: