Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Autotallin Oven Turvallisuus

autotallin oven turvallisuus

Autotallin ovi on autotallisi ensimmäinen ja tärkein ”yhteys” maailmaan. Jos haluat kestävän oven autotalliisi, tämän tulee olla 100% turvallinen ja tarkastettu. Myös oven malli kertoo paljon sinusta ja maustasi tallin suunnittelussa. Sinulla voi olla kaunis talo, mutta jos autotallin ovi on tavanomainen tai ränsistynyt se antaa huonon kuvan tai voi olla jopa vaarallinen käytettäessä ja osoittaa huolimattomuutta turvallisuutta kohtaan.

Vanhat autotallin ovet ja avaajat voivat olla todellinen uhka lapsillesi tai lemmikkeillesi. Vammat ja kuolema ovat myös mahdollisia viottuneiden avaajien ja autotallin ovien kanssa. Jos aiot uudistaa autotallisi, yhden ensimmäisistä askeleista on oltava ovien ja avaajien vaihtaminen.

Vanhat autotallin ovet ovat raskaita valtavia puisia kolosseja, jotka mädäntyvät ja halkeilevat. Vaikka puiset ovet tarjoavat laajan valikoiman tyylejä ja tekstuureja huonoon eristykseen liittyvät ongelmat ovat todellisia jopa nykyään. Uusi vaihtoehto on edullinen, helppo nostaa, korroosionkestävä ja vaatii vähän huoltoa sekä tarjoaa myös eristystä ja turvallisuutta.

Teräksinen tallin ovi on huoltovapaa, kestävä ja nykyaikainen. Ne tarjoavat myös hyvän eristyksen, joka on valmistettu kahdesta tai useammasta teräslevystä vuorotellen monien eristysmateriaalien kanssa. Saatavana on myös erilaisia ​​tarpeita vastaavia kuvioita, tyylejä, muotoja ja värejä. Lisäksi voit lisätä ikkunoita, mukaan lukien heijastavat tyypit, jotka tarjoavat hämärän näkymän autotalliin.

Laissa vaaditaan autotallin ovien avaajien automaattisia peruutusovia ja optiikka-antureista on tullut vaatimus. Anturi toimii täydellisesti turvallisuutesi kannalta: jos jokin tunkeutuu anturipalkin tielle oven ollessa alas, anturi lähettää oven takaisin ylös. Uusi malli tarjoaa myös enemmän turvallisuutta ja hiljaisempaa käyttöä. Nykyään hiljaisuusvaihtoehtoihin sisältyy hihnavetoinen Kevlarista valmistettu vaunu tai halvempi vaihtoehto ruuvikäyttöinen malli, jolla on muovivuorattu tela metallin ja metallin meluisan kosketuksen vähentämiseksi.

Kaukosäätimet on päivitetty, joten löydät kaukosäätimen, jolla on tarpeeksi painikkeita kodin ja autotallen valaisimien tai laitteiden ohjaamiseen. Toinen vaihtoehto kaukosäätimen painikkeille on lapsiturvallinen lukitus ja liikkuvat turvakoodit muuttuvat automaattisesti joka kerta, kun autotallin ovi aukeaa, jotta estetään avaamisen koodin varastaminen.

Vaikka kaikki nämä muutokset on lisätty autotalliisi, turvallisuutta ei taata 100-prosenttisesti. On parempi, että uuden autotallin oven ja avaajan asennuksen suorittaa ammattitaitoinen ryhmä, joka voi tehdä oikeat säädöt, joiden avulla nosto-ovi tulee oikein asennettua ja herkät laitteet tarjoavat sinulle maksimaalisen turvallisuuden autotallissa.

Uusimmat Autotallitrendit

Ensimmäisten esikaupunkien rakentamisen jälkeen autotallista tuli perheen taloudellisen hyvinvoinnin mittari. Aluksi oli yksi, sitten kaksi, mutta nyt useamman auton tallista on tulossa uusin muoto kodinrakennuksessa. Kiinteistönvälittäjä sanoo, että nykyään ihmisillä on varusteiden ja esineiden tarve, joten niiden varastointipaikalle on valtava kysyntä. Nämä autotallit saattavat joissain tapauksissa olla suurempia kuin monet asunnot, ja niihin mahtuu enemmän autoja kuin koskaan. Kolmas ja ehkä neljäs perheauto on välttämätöntä perheille, joissa lapset oleskelevat kauemmin kotona ja kadun pysäköinnin rajoitukset ovat yksi tekijöistä, jotka viittaavat suurempien autotallien rakentamiseen.

Lisäksi jokaisella ihmisellä on rakkautensa ”leluihin” kuten veneisiin, vesiskoottereihin, moottoripyöriin, polkupyöriin, sähkötyökaluihin ja työpenkkeihin, ja nämä ”lelut” tarvitsevat varastointia. Kolmen tai neljän auton autotalliin tutustuminen saattaa paljastaa työkaluja, polkupyöriä, urheiluvälineitä, työpajan ja 25 jalan veneen. Tämä esikaupunkimaiseman visuaalinen heikkeneminen on näkökohta materialismille, joka ei lopeta kasvamista ihan pian.

Kaikki ei pidä tästä trendistä. Jotkut talonrakentajat käyttävät ylimääräistä aikaa ja rahaa arkkitehtisuunnitelmiin, jotka voivat jakaa nämä valtavat neliökuvien laajuudet talon vastakkaisille puolille. Tässä ilmenevä ongelma on talon suunnittelun ongelma tämän muutoksen jälkeen. Esteettisimmät ovat takakuormausautot, mutta ne edellyttävät takapihan tilan käyttöä säteiden kääntämiseen. Sivua lastaavat autotallit tarvitsevat laajempia kotisivuja, mutta ne voivat tehdä talon edestä valtavan. Maa-alueiden nykyisten kustannusten nousun vuoksi monilla alueilla tämä ei ole mahdollista pitkällä tähtäimellä. Tämä on merkki megamaterialismista, toisin sanoen: jos yksi on hyvä viisi, on parempi, niin yhä useammat ymmärtävät vain yhden asian: että autotalli ei ole hyvä, ellei se ole yhtä suuri kuin koripallokenttä.

Aiommeko talon kiinnittää autotalliin kymmenen kertaa taloa suurempana? Ehkä kaikkien olisi parempi miettiä kahdesti ennen kuin teet tällaisen sitoumuksen ostaessasi taloon kiinnitetyn tallin. Ehkä olisi parempi, jos ihmiset välittäisivät elämän yksinkertaisemmista ja perustarpeellisemmista asioista kuin neljän auton autotallien omistaminen.

Kommentointi on suljettu.

Start a Blog at WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: