Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Menestyvä Bloggaaminen 2020

bloggaaminen

Menestyminen bloggaamisessa vaatii kärsivällisyyttä, omistautumista, päättäväisyyttä, johdonmukaisuutta, sitkeyttä, sietokykyä, luovuutta ja kovaa työtä sisällön, liikenteen ja seuraajien rakentamiseksi. Liikenteen ja seuraajien määrä riippuu ansaitsemastasi rahamäärästä. Tässä artikkelissa olen tuonut sinulle parhaat ja helpot tapat, joilla voit tehdä voittoa bloggaamisesta:

Kumppanimarkkinoinnin käyttäminen blogissa

Bloggaajat ansaitsevat nopeasti rahaa, kun heille maksetaan brändin tai yrityksen tuotteen mainostamisesta. Tässä käytettävä tekniikka on napsautuskohtainen maksu. Se tarkoittaa, että milloin tahansa lukija napsauttaa sivustoasi, ansaitset voittoa tai palkkioita.

Kun lukijat napsauttavat linkkiä, se ohjaa heidät mainostamasi tuotemerkin / yrityksen verkkosivustolle. Tällöin rahaa lisätään kaupallistamiisi heidän tuotemerkkiensä mainostamiseksi. Päivittäinen tuloutuksesi kasvaa riippuen linkkeihin tehtyjen napsautusten määrästä sekä niiden yritysten tai tuotemerkkien määrästä, joiden avulla pystyit mainostamaan heidän tuotteitaan.

Ryhdy freelanceriksi

Kun kirjoitat verkkosivustollesi mainosmateriaaleja ja sponsoroitua sisältöä, voit saada rahaa bloggaajana lähettämällä artikkelin tai blogikirjoituksen; se toimii parhaiten, kun olet kasvanut lukijakuntasi. Yritykset keskustelevat sponsoroiduista viesteistä ja lisäävät siten kaupallistamistasi.

Sosiaalisen median kautta

Jos sinulla on monia seuraajia sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Instagram, Twitter, ja mikä sitten, olet houkutteleva tuotemerkkien kannalta. Voit saada rahasi bloggaamalla yksinkertaisesti sponsoroimalla viestejä sosiaalisessa mediassa. Ajatuksena on, että saat rahasi yksinkertaisesti julkaisemalla / lähettämällä uudelleen tuotemerkkejä varten.

Asiantuntevuus

Jos omistat blogin ja haluat puhua julkisesti, voit käyttää tilaisuutta hyväksymällä vastuun olla julkinen puhuja tapahtumissa.

Digitaalisen tuotteen myynti blogissa

Voit ladata e-kirjoja pdf-muodossa, video-oppaita omistamallasi taitolla ja periä maksu jokaisesta, joka haluaa ladata tai lukea sitä. Kun kirjoitat e-kirjaa tai lataat video-opetusohjelmaa, sinun on kirjoitettava asiaankuuluvasta ja käytännöllisestä aiheesta. Työnne on kuitenkin oltava laadukasta sisältöä vakuuttamaan lukijasi. Tämä johtuu siitä, että kaikki odottavat verkkomateriaalien olevan ilmaisia ​​eikä myytävänä.

Lisää bannerimainoksia verkkosivustollesi

Saat enemmän palkkioita yksinkertaisesti myymällä bannerimainontatilaa blogisivullasi yrityksille / brändeille. Ajatuksena on, että tuloutuksesi kasvaa riippuen lukijoiden saamien napsautusten määrästä ja myös näyttökertojen määrästä (tavoittamiesi yleisöjen määrä).

Uutiskirjeet

Voit ansaita enemmän lataamalla brändin mainostilasta viikoittaisessa / kuukausittaisessa uutiskirjeessä.

Postaukset

Tämä on yksi parhaista mahdollisuuksista uusille bloggaajille aloittaa liikenteen hankkiminen ja yleisön rakentaminen. Voit kirjoittaa parhaan artikkelin ja lähettää viestisi toiseen blogisivustoon, mutta hakukoneiden liikenne palkitaan blogille, jonka avulla voit kirjoittaa blogiviestejä. Tämän avulla ihmiset voivat tavoittaa sinut ja voit jopa alkaa ansaita.

Kuten artikkelista nähdään, voimme ansaita rahaa bloggaamalla eri tavoin.

Kommentointi on suljettu.

Start a Blog at WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: