Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Miksi Graafisia Suunnittelijoita Ei Arvosteta?

graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on erittäin tuottoisa ja palkitseva työ, varsinkin jos suunnittelija on kokenut ja onnekas saadessaan työpaikan taitoja arvostavassa yrityksessä.

Taitojen, luovuuden ja kuvien luominen ei ole ollenkaan helppo tehtävä, ja siksi graafista suunnittelijaa odottaa niin paljon positiivisia etuja. Mutta useimmiten on vaikea löytää ihmisiä, jotka arvostavat hyvää työtä ja ovat valmiita maksamaan sinulle sen minkä arvoinen olet.

Seuraavat ovat syitä, miksi graafisia suunnittelijoita ei arvosteta:

Se on vain taito, jonka kuka tahansa voi oppia

Useimmiten ihmiset ajattelevat, että graafisessa suunnittelussa on kyse tietokoneesta ja vaaditusta sovelluksesta, koska se ei ole kurssi, jonka joku voi opiskella yliopistossa monta vuotta ennen valmistumistaan. Tämän käsityksen vuoksi on kuitenkin graafisen suunnittelun kouluja, joissa joku voi mennä oppimaan grafiikkaa muutaman vuoden ajan ja saada sertifikaatin. Silti piirretty viiva on ajattelutapa, että graafinen suunnittelu on vain taito, jonka kuka tahansa voi oppia, ei ole millään tavalla auttanut antamaan haluttua kunnioitusta graafisille suunnittelijoille.

Matala palkka

Useimmat ihmiset tai johtajat maksavat suunnittelijoille ajastaan ​​eikä kokemuksestaan, koska heidän mielestään työ on nopeaa, yksinkertaista ja suoraviivaista. Suurin osa ei-luovista työntekijöistä uskoo, että suunnittelu on yhtä yksinkertaista kuin tekstin ja kuvien vetäminen ja pudottaminen tietämättä kuinka monimutkaista se on.

Kritiikki

Koska graafisen suunnittelun pitäisi tulla luovalta ajattelijalta, niin monet muut kuin suunnittelijat, jotka pitävät sitä mahdollisuutena tarkistaa muotoilu ammattimaiselta suunnittelijalta, pitävät viisaana joskus kritisoida ja valita töitä, ja Useimmiten sitä ei tehdä kunnioittavasti tai rohkaisevasti, mikä saa suunnittelijan tuntemaan itsensä vähemmän ja siten rohkaisemaan kaikkea luomaan enemmän.

Graafisen suunnittelun markkinat ovat kylläiset

Koska monet ihmiset kiirehtivät graafisen suunnittelun ammattiin ehkä nimen takia ja koska heidän mielestään se liittyy web-suunnitteluun, väkijoukossa on siinä huolimattomuutta, koska kun löydät heitä missä tahansa millä tahansa palkkatasolla, sen ei pitäisi olla paljon arvoa.

Kilpailukyky

Graafinen suunnittelu, kuten aiemmin mainittiin, on kenttä, johon melkein kaikki haluavat liittyä, lukuun ottamatta sitä, että graafiseen suunnittelijaan pääsee helposti, koska markkinat ovat kylläiset, asiakkaat tai työntekijät ajattelevat voivansa maksaa vähemmän koska kuka tahansa voi ryhtyä työhön edes pienemmällä palkalla tarjoten ammattimaisempia ideoita, joten tämä saa asiakkaat tai johtajat tuntemaan, että graafiset suunnittelijat eivät ansaitse tällaista kunnioitusta tai kunnioitusta.

Koska graafisia suunnittelijoita ei arvosteta, se ei tarkoita sitä, että joku ei voi harjoittaa ammatillista uraa graafisessa suunnittelussa eikä tehdä sitä elämässä, se riippuu motivaatiosta, päättäväisyydestä ja sitoutumisesta unohtamatta mainita suunnittelijan sijaintia ja kokemusta, sijainti useimmiten voi todella olla kompastuskivi palkitsevalle uralle graafisessa suunnittelussa.

Kommentointi on suljettu.

Start a Blog at WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: